Dag 23/24 Weer thuis!!!

Ha volgers,

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties, het kost tenslotte toch tijd om een blog bij te houden (eigen keuze) maar reacties geven je toch het gevoel dat je het allemaal niet voor niets doet!

Ten tweede was het weer een vakantie om niet te vergeten, een vakantie met tegenstellingen, drukte in Las Vegas en LA en rust in de desert. De eerste dagen hebben wij getwijfeld om iets warms qua kleding te gaan kopen maar na een paar dagen moesten wij daar niet meer aan denken en hebben we zelfs een (bijna) warmte record meegemaakt. Maar we hebben ook nog in de sneeuw gelopen!

We hadden plannen om op een aantal plaatsen wat beter te gaan kijken dan een paar jaar geleden toen we in die zelfde omgeving waren, helaas kwam daar dit jaar niets van door de gezondheidsproblemen van Monique. Monique heeft het zwaar gehad en is een echte doorzetter maar aan het eind van de dag was ze echt op.

Tegenvallers waren er ook dit jaar, de aflevering van het schaalmodel aan het Route 66 Museum in Victorville verliep heel anders dan gepland. Het laatste Motel in LA (zaten we 3 nachten en was al betaald) was geen aanrader. Wel schoon maar daar was ook alles mee gezegd, eigen foutje geweest.

We zijn er weer achter gekomen dat de grote steden zoals bijv. LA niet ons ding is. Geef ons maar de kleinere plaatsen en de natuur. Maar ja, als je in de buurt bent wil je toch even een kijkje nemen. We hebben nieuwe mensen leren kennen en helaas gebouwen langs de Route 66 verder zien vervallen. Natuurlijk zijn er veel meer foto's gemaakt als dat wij geplaatst hebben. Al met al kunnen wij weer op een fijne vakantie terugkijken!

Nogmaals bedankt voor de reacties en tot een volgende keer.

Willem


8 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie zo genoten hebben en weer thuis zijn. Jammer dat het voor Monique zo zwaar is geweest, maar denk dat ze het ook niet had willen missen. En ja, een paar tegenvallers in de vakantie, dat is vaak wel zo, maar gelukkig ook voldoende genoten. Heb inmiddels alle verslagen gelezen en gezien,tja...en wat heb ik hier nog verder aan toe te voegen. Nu eerst maar lekker bijkomen en uitrusten, en wie weet....binnenkort al weer de nieuwe voorbereidingen voor volgend jaar hahaha...
  Fijn dat je/jullie moeite hebben gedaan om ons hier een beetje mee te laten genieten, bedankt daarvoor.
  Liefs en een dikke knuff voor allebei xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genoten van jullie verhalen en foto s hier. En iedere vakantie leer je waar je wel en niet moet zijn ;-). En Monique zal idd over paar weken (maand of drie schat ik ;-)) vast al aan route voor de volgende keer beginnen.

  Gr. Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom thuis MoWi, jullie kunnen terug kijken op een mooie vakantie met inderdaad veel tegenstellingen en net wat jullie zeggen de grote steden moet je ook gezien hebben, maar de kleinere plaatsjes en de natuur trekken ons ook veel meer. Geniet lekker na aan de hand van de vele mooie foto's en we zullen maar zeggen tot een volgende reis.
  Groetjes Mia en Bob ( MiBo )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In navolging van de "andere" Volgers, Welcome Home !!!
  Even bijkomen van de lange terugreis en dan weer de draad oppakken van ......oh, ja waar waren we gebleven !
  Nogmaals dank voor alle verslagen, foto's etc. etc.
  Daar moet vreselijk veel werk inzitten en gezeten hebben.
  Zoals ik al eerder had aangegeven zou ik dat niet kunnen.
  Erg knap van jullie, geeft ook aan hoe goed voorbereid jullie naar een Vakantie toeleven (De Voorpret).
  De laatste 3 overnachtingen zijn dan ook erg jammer !
  But Shit Happens !
  From the other side, you can allways flush it away !

  We'll keep in touch OK

  Cees en Geertje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed thuisgekomen en ervaren dat alles wat jullie hebben meegemaakt in een treinsnelvaart,ook voor de volgers, is voorbij gegaan. Het verslag plus de mooie fotos van de ene dag had je nog niet bekeken en gelezen en de volgende dag lag alweer in de mailbox. Knap en hardstilkke leuk dat jullie de volgers een kijkje hebben gegeven in jullie Amerikaanse avonturen. Ik heb er van genoten en zo te zien en te lezen was ik niet de enige.Bedankt. Binnenkort onder het genot van een vorkje prikkken jullie vakantie nog een verbaal te evalueren. Ik kijk erna uit. Groet Michiel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd jammer als het weer over is. Maar, bedankt voor het delen van de ervaringen in woord en beeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij hebben ook genoten van alle verhalen en leuk om via de foto's te zien wat jullie zagen. Althans een kleine selectie daarvan :-)
  Zijn blij dat alles goed is gegaan een paar kleine dingen minder maar ja.
  Monique, goed gedaan, toch doorgezet met alle steun van Willem ongetwijfeld. Fijn dat jullie weer thuis zijn, we hopen snel een live verslag te krijgen van alle belevenissen. Dikke knuffel van Niek en Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. cabs2go cab Rental from Mumbai to Shirdi and get best Best Deals on your cab booking. Hire taxi for full day from Mumbai to Shirdi. Taxi Rental services available for all types of cab

  mumbai airport to shirdi taxi

  BeantwoordenVerwijderen